Jak vařit pro nejmenší zdravě, pestře, chutně a třeba i bez bílého cukru, mouky nebo mléka? Co to vlastně vědomé vaření je? Jak šetřit peníze, své zdraví i naši přírodu? Tím, že si představíme, co nám naše krásná země nabízí a jak toho využít v široké možnosti zpracování i pro ty nejmenší – v polévkách, pomazánkách i v dezertech a beze zbytku. Navíc zjistíte, že „vědomé“ recepty Lenky Žák jsou jednoduché a neuvěřitelně rychlé, syté a nutričně vyvážené.
Biolenka si pro vás připraví ochutnávku přímo z její vědomé kuchyně. Děti můžete vzít s sebou!
O autorce semináře: Lenka Žák známá pod pseudonymem Biolenka je autorkou úžasně inspirující kuchařce „Víme, co jíme aneb Vědomé vaření“ a pravidelně vede na Českém Rozhlase půlhodinový magazín „Biolenka“.
Program:
Během dvouhodinové přednášky vás Lenka Žak provede tématem vědomého vaření a proběhne také ochutnávka jejích dobrot.